Over ons

35 jaar heerlijke lokale producten

Al 35 jaar kweken we op onze eigen boerderij met veel liefde en plezier allerlei groenten en aardbeien hier in Hollebeke. Samen baten wij – Evelien, Frank & zonen – ook een bijhorende hoevewinkel uit. In onze gezellige hoevewinkel vind je een groot en divers aanbod aan verse lokale producten.

We houden de weg van onze hoeve naar je bord zo kort mogelijk! Op die manier kunnen we verse hoeveproducten van hoge kwaliteit aanbieden. Daarnaast is deze manier van werken ook heel wat beter voor milieu omdat er minder transport en amper inpakmateriaal nodig is.

Hoeve Evelien heeft sinds enkele jaren ook het kwaliteitslabel streek- en hoeveproducten in de wacht gesleept. Zo kun je er zeker van zijn dat we echte streek- en hoeveproducten van hoge kwaliteit in onze winkel hebben!

Ambachtelijk lekkers van bij ons

Wist je dat je op Hoeve Evelien meer dan vijftig verschillende kaassoorten kunt krijgen? Meer dan genoeg om een onvergetelijke kaasplank samen te stellen! Ook voor lokaal geteelde groenten zoals knolselder, pompoenen en butternuts ben je bij Hoeve Evelien op het juiste adres. 

Heb je nog een vraag over het aanbod van onze hoevewinkel of over hoe we de weg van land tot bord zo kort mogelijk houden? Neem gerust contact met ons op via onze contactpagina!